Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2023

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΕΔΡΑ: ΑΓΝΑΝΤΑ ΑΡΤΑΣ

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2023

Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων, στο πλαίσιο των σκοπών και των δράσεών της, έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2023 τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

  1. Σάββατο 5 Αυγούστου 2023: Διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Τζουμέρκα 1881 – 1940. Ο μετασχηματισμός μιας ορεινής περιοχής», στα Πράμαντα και ώρα 10:30 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο – Αίθουσα εκδηλώσεων Πραμάντων Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
  2. Κυριακή 6 Αυγούστου 2023: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ι.Λ.Ε.Τ.,   στα Πράμαντα και ώρα 11:30 π.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Ι.Λ.Ε.Τ. ότι το φετινό τεύχος του ετήσιου δελτίου μας τα «Τζουμερκιώτικα Χρονικά» θα διατεθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και από τους κατά τόπους υπευθύνους των τομέων και τους συνδέσμους μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτημα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και με το e-mail της Εταιρείας: iletzoumerkon@gmail.com

Το Δ.Σ. της Ι.Λ.Ε.Τ. απευθύνει εγκάρδιο κάλεσμα  στα μέλη της, τους φίλους της και σε όλους τους Τζουμερκιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ι.Λ.Ε.Τ.


Comments are closed.